Featured Image

RouwKracht Urnen

Het is moeilijk te zeggen op welk moment een verlies verwerkt is. Er bestaan geen regels. Ontkenning, woede, acceptatie, iedereen verwerkt het op een eigen manier. De urnen van RouwKracht zijn vormgegeven om de emotionele gevoelens rondom het verlies een plek te geven. Voor meer informatie: www.rouwkracht.nl De NieuwLeven urn van RouwKracht staat symbool voor… Read more »

Featured Image

Systemic Lupus Erythematosus

Doordat men aan de buitenkant niet aan mij kan zien dat ik een chronische ziekte heb, krijg ik vaker te maken met onbegrip. Pas als ik iemand confronteer met mijn goedgevulde pillendoos schrikt iemand af. Men realiseert zich pas op dat moment dat het toch wel iets serieus is. Niemand is perfect, iedereen heeft wel… Read more »

Featured Image

Chewaway

Vanuit het zinnetje dat je bijna dagelijks wel een keert hoort, ‘heb je een kauwgom voor me?’ is Chewaway ontstaan. Deze kauwgoms kunnen worden gegeven als een visitekaartje. Ze kunnen je later herinneren aan de persoon van wie je deze hebt gekregen. Het kauwgompakje bestaat uit acht porseleinen en één zilveren, deze is voor de… Read more »